Afspraak maken

Voor het bepalen van de spoedeisendheid van uw probleem zal de assistente u een aantal vragen stellen, dit heet triage. Bij spoed wordt u dezelfde dag geholpen, bij een niet-dringend probleem is de wachttijd soms langer. Is de wachttijd voor u niet acceptabel, maak dit kenbaar, wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij willen het spreekuur voor alle patiënten goed toegankelijk houden. Spaar uw klachten dus niet op. Een consult is in principe bedoeld voor 1 klacht. Ook bij een ‘klein kwaaltje’ is zorgvuldig onderzoek, uitleg en registratie in uw dossier nodig, dit kost tijd.

Bij SPOED, twijfel, meerdere klachten of bij klachten die niet kunnen wachten, neemt u ALTIJD telefonisch contact op met de praktijk.

026 - 321 74 18

Kunt u niet komen op uw afspraak bel uw afspraak dan op tijd af. Hiermee zorgen we ervoor dat iemand anders nog geholpen worden.

Als u weet dat u niet kunt komen, bel dan zo snel mogelijk van tevoren de afspraak af. U kunt tijdens de telefonische bereikbaarheidstijden van de praktijk bellen naar 026-3217418 en op 5 drukken (deze optie is alleen om afspraken af te zeggen)

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

 

2. Online afspraak inplannen

U kunt online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net of de MedGemak app

Als u van MGN gebruik maakt, gaan we er vanuit dat u uw notificaties aan zet

Doorloop bij het maken van de afspraak de Moet ik naar de dokter? module

MedGemak voor iPhone          MedGemak voor Android

Inloggen MijnGezondheid.net Meer informatie en aanmelden

 

3. Telefonische afspraak met de huisarts

Twijfelt u over de ernst van uw klacht of wilt u overleggen belt u dan naar ons telefoonnummer 026-3217418  en kies optie 3 in het keuzemenu. Bij medische spoed: kies via het keuzemenu optie 1. Bel in het geval van een levensbedreigende situatie altijd  112