Coronavirus in Nederland

In verband met het Coronavirus verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met de huisartsenpraktijk. Tot nader order zullen we werken met aangepaste spreekuren en is het inplannen van online afspraken niet mogelijk. Voor alle medische vragen geldt dat wij u willen vragen vooraf telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

We proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden en besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Kom NIET naar de praktijk toe zonder afspraak.

Als u een afspraak heeft kom dan zoveel mogelijk op de afgesproken tijd. Draag altijd een mondkapje als u naar de huisartsenpraktijk komt. Dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar.

De buitendeur is i.v.m. corona-maatregelen gesloten. Wanneer u er bent, belt u dan naar de praktijk en toets keuze 5 in (wordt niet vermeld op het 'bandje'). U wordt dan binnengelaten.

E-consulten en herhaalrecepten kunt u online blijven aanvragen via
deze website en via de Medgemak app:

MedGemak voor iPhone    MedGemak voor Android

Dit is voor iedereen een bijzondere tijd en helaas moeten we deze maatregelen nemen. We hopen op uw medewerking en vragen uw begrip.

Huisartsenpraktijk Medius

Voor meer informatie over het Coronavirus zie:

Spreekuur in Corona-tijd

RIVM: Corona vragen en antwoorden

https://www.thuisarts.nl/corona

Aanmelden voor de coronatest

Ook bij milde klachten als verkoudheid, hoesten, hoofdpijn, moeheid, keelpijn, erge spierpijn, verlies van reuk en smaak, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger) moet u zich zo snel mogelijk laten testen op corona via de GGD. U kunt online een coronatest aanvragen of door te bellen met 0800-1202. De test is gratis.

Afspraak maken voor coronatest via de GGD (gratis)

De GGD verstuurt de testuitslag naar ons vaak erg laat danwel helemaal niet. Wilt u zodra u de testuitslag van de corona-test heeft deze aan ons doorgeven?  Zowel bij een positieve of negatieve test vinden wij het belangrijk om deze te weten.

________________________________________________________________________________

Corona vaccinatie

Coronavaccinatie.nl RIVM informatie

Thuisarts.nl corona-vaccinatie informatie

Informatienummer over het coronavirus: 0800-1351